Praktische informatie VVOJ conferentie 2019

Locaties
De VVOJ-conferentie onderzoeksjournalistiek 2019 wordt gehouden in Tilburg. We zijn te gast bij de Fontys Hogeschool Journalistiek, Prof. Gimbrèrelaan 16, Tilburg. Ook voor de masterclass Internetresearch moet je naar de Prof. Gimbrèrelaan

VVOJ-Conferentiediner bij Willem II

Al ingeschreven voor de conferentie? Gauw doen, want niet alleen het programma van de tweedaagse (22 en 23 november in Tilburg) is top, het diner op vrijdagavond wordt ook iets speciaals. Voor het eerst gaan we het Vliegwiel uitreiken, het eerbetoon aan een fantastisch journalistiek manager.  En dat doen we in het stadion van Willem II, waar ook de borrel (op eigen kosten) en het diner plaatsvinden. Naborrelen kan er trouwens ook, met uitzicht op het voetbalveld. En wie een hotelkamer boekt in het nabijgelegen Ibis hotel, rolt daarna meteen zijn bed in.

Kortingsregeling Ibis hotel voor conferentiebezoekers

De VVOJ heeft een kortingsdeal gesloten met het Ibis hotel in Tilburg voor bezoekers van de VVOJ-conferentie. Het hotel ligt op loopafstand van het stadion van Willem II, waar het diner plaatsvindt. Om naar de Fontys Hogeschool te gaan neem je de bus, of je doet 4000 stappen. Om in aanmerking te komen voor het speciale tarief kunnen deelnemers tot twee weken voor aankomst reserveren via mail: groups@heuvelpoort.nl o.v.v. boekingscode Fontys2111. De kosten zijn € 80 p.n. voor een eenpersoonskamer en € 130 p.n. voor een tweepersoons, beide met ontbijt.

Let op: check ook de boekingssites, want als je vroeg bent kun je daar misschien nog tarieven vinden die een paar euro lager liggen. Bij het Ibis hotel kun je gratis parkeren.

Tijden
De conferentie wordt gehouden op vrijdag 22 en zaterdag 23 november. Inloop vanaf 9.00 uur, start plenair programma 10.00 uur. De conferentie eindigt zaterdag de 23e om 17.15 uur.
De masterclass Internetresearch vindt plaats op 21 november, van 10.00-16.30 uur.

Prijzen
Deelname aan de conferentie kost € 799,= voor niet-VVOJ-leden. NVJ/VVJ-leden krijgen € 25,= korting en betalen € 774,=. Koffie en thee, lunches, diner op vrijdag en slotborrel zijn inbegrepen. Het aperitief voorafgaand aan het diner is voor eigen rekening.
VVOJ-leden betalen € 225,= voor de conferentie. Lid worden kan hier.
NVJ/VVJ-leden krijgen € 25,= korting op de ledenprijs. Vrijwilligers van de VVOJ die het afgelopen jaar 50 uur of meer in de vereniging hebben gestoken, krijgen 100 euro korting op de ledenprijs.

Annuleren
• Annuleren kan alleen via e-mail aan bureau@vvoj.org. Als annuleringsdatum geldt de datum van ontvangst.
• Bij annulering meer dan een maand voor aanvang wordt 50 euro aan administratiekosten in rekening gebracht.
• Bij annulering na 22 oktober is de volledige prijs verschuldigd.
• Na overleg met het secretariaat van de VVOJ is het mogelijk om iemand anders de plaats te laten overnemen

Parkeren

Parkeren kan gratis in de woonwijk rondom de hogeschool. Op zaterdag mag ook op de parkeerplaats van de school worden geparkeerd. Bij het Willem II stadion (diner) is volop gratis parkeergelegenheid. Ook bij het Ibis hotel zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar.